SiteQuestSiteQuest Help
Troubleshooting

Fabrika Sıfırlama

SiteQuest'i orijinal durumuna sıfırlayın.

macOSWindows

Fabrika sıfırlaması tüm yerel verilerinizi siler ve SiteQuest'i taze kurulum durumuna döndürür.

Neler Sıfırlanır

  • Kenar çubuğu öğeleriniz (sabitlenmiş/sabitlenmemiş sekmeler)
  • Ayarlar ve tercihler
  • Özel komutlar ve etiketler
  • İndirme geçmişi
  • Yoldaş ilerlemesi (yalnızca yerel)

Sunucudaki hesap verileriniz etkilenmez. Oturum açmışsanız, verileriniz sıfırlamadan sonra geri eşzamanlanır.

Ne Zaman Fabrika Sıfırlaması Yapılır

  • Kalıcı sorunlar yaşıyorsanız
  • Sıfırdan başlamak istiyorsanız
  • Bilgisayarınızı satıyorsanız veya veriyorsanız

Fabrika Sıfırlaması Nasıl Yapılır

Ayarlar'ı açın

En alta kadar kaydırın ve Gelişmiş'e tıklayın

Fabrika Sıfırlama'ya tıklayın

Devam etmek istediğinizi onaylayın

SiteQuest kapanacaktır. Yeniden açtığınızda, ilk açmış gibi olacaktır.

Fabrika sıfırlaması geri alınamaz. Onaylamadan önce bunu yapmak istediğinizden emin olun.

Sıfırlamadan Sonra

Hesabınız hâlâ aktif olduğundan:

  • Bulut eşzamanlanmış verileri geri yüklemek için tekrar giriş yapın (Pro kullanıcıları)
  • Yoldaşlar ve seri verileri sunucudan eşzamanlanır
  • Yerel ayarlar ve kenar çubuğu öğeleri varsayılanlara döner

Pro abonesi değilseniz, yerel verileriniz kaybolacaktır. Sıfırlamadan önce bir şeye ihtiyacınız olmadığından emin olun.

On this page